• Doradztwo

    Doradztwo

    Audyt lokali usługowych pod względem wymagań sanitarno-higienicznych

    Zakres usług
  • Projekty

    Projekty

    Inwentaryzacje lokali na potrzeby przygotowania koncepcji i/lub
    kompleksowego projektu technologicznego

    Zakres usług
  • Realizacje

    Realizacje

    Nadzór nad inwestycją, tj. sprawdzenie poprawności wykonania lokalu zgodnie z projektem technologicznym

    Zakres usług

Projektowanie zakładów gastronomicznych

Jeśli

chcesz otworzyć restaurację, kantynę, kebab bar, sushi bar, kawiarnię lub inny zakład
gastronomiczny

szukasz lokalu pod planowaną działalność gastronomiczną

chcesz oszacować koszty planowanej inwestycji

planujesz modernizację istniejącego zaplecza gastronomicznego

Ale

  • boisz się problemów z Sanepidem
  • nie znasz wymogów sanitarno-higienicznych dla tego typu lokali
  • nie wiesz, czy lokal, który wybrałeś pod działalność spełnia wymogi sanitarno-
    higieniczne i czy warto go wynająć
  • nie wiesz, jaki zakres prac budowlanych musisz przewidzieć
  • nie wiesz, jaki sprzęt gastronomiczny będzie Ci potrzebny i jak go rozstawić i
    podłączyć w lokalu

To

Zadzwoń ! Napisz !

ZROBIĘ WSZYSTKO CO W MOJEJ MOCY, BY CI POMÓC !

  • 609 533 561
  • biuro@dpr-prokitchen.pl
Skorzystaj z formularza