O mnie

Projektowaniem zakładów gastronomicznych zajmuję się od 1998 roku.
Pod koniec lat dziewięćdziesiątych uzyskałem dyplom SGGW w Warszawie na Wydziale Żywienia Człowieka.
W tajniki tego zawodu wprowadziła mnie dr inż. Barbara Koziorowska, promotorka mojej pracy magisterskiej, prekursorka projektowania zakładów żywienia zbiorowego z wykorzystaniem najnowszych trendów europejskich i światowych, bez której nie byłbym z pewnością w miejscu, w którym obecnie zawodowo się znajduję.
Dzięki Niej nabyłem doświadczenie w projektowaniu różnego rodzaju obiektów gastronomicznych, począwszy od małych lokali, kończąc na dużych kantynach oraz kuchniach hotelowych i szpitalnych.
Zapraszam do współpracy
Piotr Galaszewski
Dalszy rozwój kariery
W zakładce „Zakres usług” znajdziecie Państwo listę usług, które mogę Państwu zaoferować.
W zakładce „Cennik usług” znajdziecie Państwo
koszty związane z realizacją tych usług.