O mnie

Projektowaniem zakładów gastronomicznych zajmuję się od 1998 roku.

Pod koniec lat dziewięćdziesiątych uzyskałem dyplom SGGW w Warszawie na Wydziale Żywienia Człowieka.

W tajniki tego zawodu wprowadziła mnie dr inż. Barbara Koziorowska, promotorka mojej pracy magisterskiej, prekursorka projektowania zakładów żywienia zbiorowego z wykorzystaniem najnowszych trendów europejskich i światowych, bez której nie byłbym z pewnością w miejscu, w którym obecnie zawodowo się znajduję.

Dzięki Niej nabyłem doświadczenie w projektowaniu różnego rodzaju obiektów gastronomicznych, począwszy od małych lokali, kończąc na dużych kantynach oraz kuchniach hotelowych i szpitalnych.

Zapraszam do współpracy
Piotr Galaszewski

Dalszy rozwój kariery

Dalszy rozwój kariery to praca w jednej z największych firm gastronomicznych w Polsce, firmie Stalgast, będącej dostawcą pełnego zakresu urządzeń gastronomicznych oraz producentem mebli ze stali nierdzewnej, w której oprócz kontynuowania pracy projektanta, zyskałem doświadczenie przy realizacjach różnego rodzaju inwestycji związanych z szeroko pojętą gastronomią.
 
Przyszedł wreszcie czas na wykorzystanie wszystkich nabytych umiejętności we własnej działalności.
 



W zakładce „Zakres usług” znajdziecie Państwo listę usług, które mogę Państwu zaoferować.

W zakładce „Cennik usług” znajdziecie Państwo
koszty związane z realizacją tych usług.