Cennik
CENNIK USŁUG | |
|
cena netto [PLN] (w zależności od wielkości lokalu i stopnia złożoności) |
PRACE PRZEDPROJEKTOWE | |
1 |
audyt obiektu pod kątem planowanej działalności gastronomicznej 150,00 - 350,00 PLN |
2 |
inwentaryzacja lokalu na potrzeby przygotowania koncepcji i / lub kompleksowego projektu technologicznego 2,00 PLN / m2 |
3 |
wyjazd do klienta powyżej 50 km od Warszawy w celu realizacji pkt.1 i/lub pkt.2 1,50 PLN / km |
PRACE PROJEKTOWE | |
1 |
koncepcja technologiczna zaplecza gastronomicznego⭑ 550,00 - 1800,00 PLN |
2 |
kompleksowy projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego⭑⭑ (koncepcja + wytyczne do przyłączy + opis technologii) 1500,00 - 4500,00 PLN |
3 |
uzgodnienie z rzeczoznawcą ds. higieniczno-sanitarnych kompleksowego projektu technologicznego 400,00 - 500,00 PLN |
PRACE POPROJEKTOWE | |
1 |
nadzór nad inwestycją - sprawdzenie poprawności wykonania lokalu zgodnie z koncepcją technologiczną lub kompleksowym projektem technologicznym 250,00 PLN/ wizytę |
|
(pierwsza wizyta gratis) |
2 |
inwentaryzacja lokalu po wykonaniu wszelkich prac budowlanych na potrzeby zamówienia mebli i urządzeń 3,50 PLN/ m2 |
⭑ |
zakres koncepcji technologicznej: |
|
- zaplanowanie układu funkcjonalnego pomieszczeń zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi |
⭑⭑ |
zakres kompleksowego projektu technologicznego: |
|
- zaplanowanie układu funkcjonalnego pomieszczeń zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi |
UWAGA | |
1. | PROJEKTY ZAPLECZY GASTRONOMICZNYCH O POWIERZCHNI POWYŻEJ 120m2 WYCENIANE SĄ INDYWIDUALNIE. |
2. | DO POWIERZCHNI ZAPLECZA NIE WLICZA SIĘ POWIERZCHNI SALI KONSUMPCYJNEJ. |
3. | PONIESIONE PRZEZ INWESTORA KOSZTY PRAC PRZEDPROJEKTOWYCH ZOSTANĄ UWZGLĘDNIONE PRZY OSTATECZNEJ WYCENIE PRAC PROJEKTOWYCH. |
4 | WARUNKIEM ROZPOCZĘCIA WYKONANIA USŁUGI JEST WPŁATA ZADATKU W WYSOKOŚCI 30% WARTOŚCI USŁUGI, NA PODSTAWIE WYSTAWIONEJ FAKTURY PROFORMA. |