Cennik

CENNIK USŁUG

 

 cena netto [PLN]
(w zależności od wielkości lokalu i stopnia złożoności)
PRACE PRZEDPROJEKTOWE

1

audyt obiektu pod kątem planowanej działalności gastronomicznej 150,00 - 350,00 PLN

2

inwentaryzacja lokalu na potrzeby przygotowania koncepcji i / lub kompleksowego projektu technologicznego 2,00 PLN / m2

3

wyjazd do klienta powyżej 50 km od Warszawy w celu realizacji pkt.1 i/lub pkt.2 1,50 PLN / km

PRACE PROJEKTOWE

1

koncepcja technologiczna zaplecza gastronomicznego 550,00 - 1800,00 PLN

2

kompleksowy projekt technologiczny zaplecza gastronomicznego⭑⭑ (koncepcja + wytyczne do przyłączy + opis technologii) 1500,00 - 4500,00 PLN

3

uzgodnienie z rzeczoznawcą ds. higieniczno-sanitarnych kompleksowego projektu technologicznego 400,00 - 500,00 PLN

PRACE POPROJEKTOWE

1

nadzór nad inwestycją - sprawdzenie poprawności wykonania lokalu zgodnie z koncepcją technologiczną lub kompleksowym projektem technologicznym 250,00 PLN/ wizytę

 

 (pierwsza wizyta gratis)

2

inwentaryzacja lokalu po wykonaniu wszelkich prac budowlanych na potrzeby zamówienia mebli i urządzeń 3,50 PLN/ m2

zakres koncepcji technologicznej:

 

 - zaplanowanie układu funkcjonalnego pomieszczeń zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi
- dobór urządzeń oraz mebli technologicznych

⭑⭑

zakres kompleksowego projektu technologicznego:

 

- zaplanowanie układu funkcjonalnego pomieszczeń zgodnie z wymaganiami sanitarno-higienicznymi
- dobór urządzeń oraz mebli technologicznych
- dokładny opis lokalizacji (w pionie i poziomie) przyłączy wodno-kanalizacyjnych na rysunku
- dokładny opis lokalizacji (w pionie i poziomie) przyłączy elektrycznych
- dokładny opis lokalizacji (w pionie i poziomie) przyłączy gazowych
- opis technologiczny

UWAGA
1. PROJEKTY  ZAPLECZY GASTRONOMICZNYCH O POWIERZCHNI POWYŻEJ 120m2 WYCENIANE SĄ INDYWIDUALNIE.
2. DO POWIERZCHNI ZAPLECZA NIE WLICZA SIĘ POWIERZCHNI SALI KONSUMPCYJNEJ.
3.  PONIESIONE PRZEZ INWESTORA KOSZTY PRAC PRZEDPROJEKTOWYCH ZOSTANĄ UWZGLĘDNIONE PRZY OSTATECZNEJ WYCENIE PRAC PROJEKTOWYCH.
4 WARUNKIEM ROZPOCZĘCIA WYKONANIA USŁUGI JEST WPŁATA ZADATKU W WYSOKOŚCI 30% WARTOŚCI USŁUGI, NA PODSTAWIE WYSTAWIONEJ FAKTURY PROFORMA.